#rukodělnost

moderní valašská hospoda
v srdci Vinohrad

Vítejte ve Výčepu. Čepujeme skvělé Dalešické pivo a v kuchyni tvoříme jedinečná jídla ze surovin, které si ulovíme a vypěstujeme, sami připravíme nebo získáme od našich oblíbených farmářů.

polední
menu

Nejlepší zastávka během dne

večerní
menu

Valašská hostina s přáteli nebo s rodinou.

nápojový
lístek

Vyrobeno v Čechách nebo v naší kuchyni.

vinná
karta

To nejlepší z českých a moravských vinic.

všechno domácí jako od babičky

Děláme si všechno od vlastního chleba přes sýry, uzeniny, šlapané zelí, kompoty, kombuchy i pálenky. Stojí ta námaha za to? Vyzkoušejte a uvidíte.

pohoda u velkého stolu

Chcete si užít nedělní oběd nebo večerní oslavu s celou rodinou nebo s přáteli? K našemu velkému stolu se usadíte všichni. 

jsme tady pro vás

+420 720 120 100

Otevírací doba

Přijďte ve dvou nebo v deseti!

Rychlý oběd v klidu, romantika ve dvou nebo oslava s přáteli? Místo určitě máme a rádi vás uvidíme!

Sledujte nás na Instagramu
Sdílejte svůj zážitek

Když je na poledním menu holanďák ze stařené krkovice ve valašském panku s Blaťáckým zlatem, není co řešit. 🇳🇱

Ještě dnes a zítra! Kdo se staví? 🙋🏼🙋‍♀️🙋‍♂️
Smeš burger na našem obědovém menu! 🍔🤤🙌

Tentokrát je z přeštického prasete 🇨🇿🐷 s anglickým sýrem, karamelizovanou a křupavou cibulkou v máslové housce s hořčičnou majonézou a červeným zlatem. 

Je prostě super. 🥇 Tak pojďte nám hop a rychle na něj, nebo na jiné dobroty z našeho obědového menu!!! 🤗

——
🇬🇧 Smash burger on our lunch menu this week! 🍔🤤🙌

Made of local heritage pork 🇨🇿🐷 with British cheese, caramelized and crispy onion in a brioche bun with mustard mayo and hot sauce. 

A winner! 🥇 Come and get some, or some other dish from our beautiful lunch specials! 🤗
POSLEDNÍ VÝZVA!!! 📣

Prosíme všechny strávníky, aby se dostavili na vafli z grilu a smažené kuře k nám do Výčepu. 🐥🔥🧇 Dnes je poslední šance dát si tuhle dobrotu k obědu, ale nebojte - příští týden budeme mít na obědovém menu další pecky. Sledujte nás každé pondělí a všechno se dozvíte! 🙌

Tak kdo se staví na kuře? 👀🙋‍♂️🙋‍♀️🙋🏼

—

🇬🇧 LAST CALL!!! 📣

Calling on all diners to get their flame-grilled waffle and fried chicken here in Výčep. 🐥🔥🧇 Today’s the last day to get this beauty, but don’t worry - we’re rolling out delicious lunch specials every Monday. Keep following us to find out! 🙌

Now who’s coming or chicken and waffles? 👀🙋‍♀️🙋‍♂️🙋🏼
Už jste si u nás dali kombuchu? 👀

Ano, zajímavé věci se u nás nedějí jen v kuchyni - na baru se činíme také. 😜 Vedle piva z Dalešic 🍺 a vybraných vín a pálenek 🍷🍸 z celého Češka a Moravy si také děláme a lahvujeme vlastní kombuchu.🍾 Stačí se podívat po restauraci a určitě nějakou ve velké zavařovací sklenici najdete. Pokud si ji objednáte teď, dostanete černorybízovou. Její výroba trvá asi týden a jsou v ní jen samé dobré věci! 🙌

Zkusíte? 👋

—

🇬🇧 Have you had our kombucha yet? 👀

Yes, our bar doesn’t play second fiddle to the kitchen. 😜 In addition to beer from the Dalešice brewery 🍺 and selected wines and spirits 🍷🍸 from the entire Czechia, we also make and bottle our ver own kombucha. 🍾 Just look around the restaurants and you will see some in big jars. If you order one now, you’ll get the blackcurrant version. It takes about a week to make and has nothing but good things in it. 🙌

Will you try one the next time you’re dining with us? 👋
Kdo si dá knedlíky ve vajíčku? 👀

Samozřejmě u nás v té nejlepší možné podobě 🙌 - nadýchaný knedlík usmažený ve vajíčku 🥚, nakládaná okurka 🥒, konfitované a naložené rajče 🍅, majonéza a paprikové zlato, petrželka a hora ovčího sýra! 🧀

Najdete na našem večerním a víkendovém menu v sekci předkrmů. 🤤

Přijďte si k nám změnit představu o tom, jak chutnají běžná česká jídla! 🇨🇿 My se budeme moc těšit. 👋

——

🇬🇧 Dumplings in egg batter? 👀

This Czech peasant dish gets a makeover in our kitchen - fluffy dumplings friend in egg batter 🥚, pickles🥒, confit and marinated tomatoes 🍅 , mayo and hot sauce, finished with parsley and a mountain of sheep cheese. 🧀

In our dinner and weekend menu among entrées! 🤤

Come over to taste what Czech cuisine tastes at its best. 🇨🇿We can’t wait to have you here. 👋
Že se soustředíme jenom na maso? 🥩 Ale jděte. 

Co třeba naše okurkové karpáčo 🥒 se stračatelou z tehovského mléka 🥛 a pečenými lískovými ořechy 🌰, mátou, pažitkovým olejem a naším máslovým rohlíkem? 🥨 Naprosto skvělá (skoro) letní novinka na večerním a víkendovém menu! 🥗🥗🥗

Určitě se stavte, sezónní zelenina je tady! 🙌
—

🇬🇧 Veggies, anyone? 🥗

We love working seasonal vegetables. How about our cucumber carpaccio 🥗 with straciatella from Tehov dairy farm milk 🥛 and roast hazelnuts🌰, mint, chive oil and our butter roll? 🥨 An amazing (nearly) summer addition to our dinner and weekend menu! 🙌

Come over, seasonal veggies are here! 🥗🥗🥗
Léto se nezadržitelně blíží 🌞, je čas na něco lehčího! 🙌

Náš pstruh duhový 🐟 z Kašperských hor grilovaný na ohni 🔥 a podávaný s vinnou omáčkou 🍷 a farmářským salátem 🥗 je tou nejlepší volbou pro peskatariány nebo prostě všechny, kdo si chtějí opravdu pochutnat na něčem lokálním a zdravém. 🇨🇿

Tak kdo se staví? 🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

—

🇬🇧 The summer’s almost here 🌞, so why not opt for something a bit lighter? 🙌

Our fire-grilled rainbow trout 🐟 from the Kašperské hory farm with wine sauce 🍷 and a beautiful salad 🥗 is the best option for pescatarians or diners who want to have something very healthy and truly local. 🇨🇿 We respect this great produce and let it shine by only grilling it lightly.

Who’s in? 🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️
Věděli jste, že k nám do kuchyně jezdí učni i ze zahraničí? 👀 Třeba Aitzol @aitzolotxoa5 k nám přijel z gastronomického centra Španělska, z Baskicka. 🇪🇸🐂

Jak se mu ve Výčepu pracuje? Co se u nás naučil? Jaký je rozdíl mezi českou a baskickou kuchyní? Co mu nejvíc chutná a co si bere domů? 🍺

Mrkněte se na krátký rozhovor! 🙌

——
🇬🇧 Did you know we have trainees from all over Europe in our kitchen? Aitzol @aitzolotxoa5 comes from the Basque Country, Spain’s food capital. 🇪🇸🐂

Does he enjoy working in Výčep? What did he learn? What’s the difference between Czech and Basque cuisine? What’s his favorite Czech dish and what technique is he taking home?🍺

Find out in our short chat. 🙌
Už jste měli naše novinky na večerním menu?👀

Co třeba naše žebro z černého Anguse 🐮na lesních hříbcích a majoránce? 🍄‍🟫🌿

Marinujeme tři dny v houbovém garumu, česneku a v cibuli 🍄‍🟫🧄🧅, pak pomalu děláme přes noc 🌡️, uchováme v loji, krátce dáme na gril 🔥, potřeme hovězí šťávou, dáme křupavou cibulku a čerstvou majoránku a podáváme s omáčkou z hub, s naším kváskovým chlebem 🥖 a salátkem s kyselé zeleniny a hub. A je to naprostá pecka! 🤤🙌

Tak kdo se staví?🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

—

🇬🇧 Have you had the new dishes from our dinner menu?👀

How about the Black Angus rib on forest mushrooms and marjoram?🐮🍄‍🟫🌿

We marinate the meat in mushroom garum, garlic and onion 🍄‍🟫🧄🧅 for three days, slow cook it overnight🌡️, keep it in beef fat, shortly fire-grill 🔥, glaze with beef jus, cover in crispy onion and marjoram leaves, and serve with mushroom sauce, our own sourdough bread 🥖 and a salad of pickled veggies and mushrooms. It is as good as it sounds. 🤤🙌

Who’s in?🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

#praguerestaurant #kamvpraze #vecere #vinohrady
Scroll to Top