jídelní lístky
-
oběd
-
večeře
-
degustace
-
vína
-
nápoje
oběd
28.7. – 1.8.
11:00 – 14:45
polévka
sádlové krutóny
hlavní jídla
vanilkový tvaroh, nakládané meruňky
kyselé cibulky, hlávkový salát
salát od Terezky s uzeným rajčatovým drezingem
rýže s křupavou cibulí a pažitkou
pepřová omáčka s koňakem, divoká brokolice, srdíčkový salát
dezert
štramberské ucho, sušené jahody, praskací cukr
Milí hosté, zde naleznete seznam dodavatelů našich prvotřídních surovin:
Farma Rudimov, Králičí farma v Trnčí, Mléko z Tehovského kravína, Kuřata a vejce z Farmy Štěpánov, Pohankový mlýn u Šmajstrla, Mlýn na mouku a semínka z Bohutína, Klouda hovězí a vepřové maso, Bylinky a zelenina z Terezčiny zahrady a vše co najde v lese, Jiří Voráč myslivec a rybář, Kašperské hory rybí sádka na pstruhy duhové a siveny v Anníně, Martin Mňuk houbař.
večeře / víkendy
17:00 – 22:00 / celý den
předkrmy
vyzrálé máslo s telecím morkem a pohankovým misem se zeleným pepřem a semínky, řeřicha
kváskový chléb, uzená majonéza
žloutek, droždí, pepř
kopr, zelí, zakyska, uzená majonéza
grep, pomeranč, citron, fenykl
medvědí česnek, jarní cibule, sušený žloutek, pivní rohlík
kedlubna, fenykl, estragon, angrešt
okurek, šalotka, houbový garum, žloutek, kapary, hořčice
hlavní jídla
rajčatové pesto, kváskový chléb
šalotkový krambl, bylinky
farmářský salát s jablky a řapíkatým celerem
krůtí šťáva, třešňový kompot
okurkový salát, kváskový chléb
jarní salát s ředkvičkami a kedlubnou, kyselé rajče
pepřová omáčka s koňakem, divoká brokolice, srdíčkový salát
dezert
štramberské ucho, sušené jahody, praskací cukr
kozí parmezán, ovčí oštěpek, kravská Gorgonzola
Milí hosté, zde naleznete seznam dodavatelů našich prvotřídních surovin:
Farma Rudimov, Králičí farma v Trnčí, Mléko z Tehovského kravína, Kuřata a vejce z Farmy Štěpánov, Pohankový mlýn u Šmajstrla, Mlýn na mouku a semínka z Bohutína, Klouda hovězí a vepřové maso, Bylinky a zelenina z Terezčiny zahrady a vše co najde v lese, Jiří Voráč myslivec a rybář, Kašperské hory rybí sádka na pstruhy duhové a siveny v Anníně, Martin Mňuk houbař.
Degustační menu
pozdrav z kuchyně
degustační menu
vyzrálé máslo s telecím morkem a pohankovým misem
se zeleným pepřem a semínky, řeřicha
kopr, fenykl, zelí, zakysaná smetana
okurek, šalotka, houbový garum, žloutek, kapary, hořčice
žloutek, droždí, pepř
pepřová omáčka, smažené gratinky, srdíčkový salát
cena za osobu 2250 Kč
degustaci lze využít pouze na celý stůl
poslední objednávka od pondělí do soboty do 20:00
poslední objednávka v neděli do 19:00
děkujeme
párování piva a pálenky 650 Kč
párování vína 1050 Kč
vína
0,75l / 0,15l
šumivá vína
bílá vína
červená vína
oranžové víno
růžové víno
dezertní vína
nápoje
pivo
naše infuzované destiláty
naše limonády
- dle sezónní nabídky