jídelní lístky
-
oběd
-
večeře
-
degustace
-
vína
-
nápoje
oběd
25.3. – 29.3.
11:00 – 15:00
hlavní jídla
kyselé zelí, hořčičná majonéza, červené zlato, karamelizovaná cibule
tatarka, hlávkový salát na kyselo
karamelizovaná a křupavá cibule, kvašák
hrášek, mrkev, brokolice, květák, zelný salát s pečenou řepou
houskový knedlík, křupavá cibule, nakládaná paprika
pečená a nakládaná zelenina na másle, lanýžová omáčka
polévka
brambor, sádlový krutón, hromada bylin
dezert
vanilková šlehačka s rumem
Milí hosté, zde naleznete seznam dodavatelů našich prvotřídních surovin:
Farma Rudimov, Králičí farma v Trnčí, Mléko z Tehovského kravína, Kuřata a vejce z Farmy Štěpánov, Pohankový mlýn u Šmajstrla, Mlýn na mouku a semínka z Bohutína, Klouda hovězí a vepřové maso, Bylinky a zelenina z Terezčiny zahrady a vše co najde v lese, Jiří Voráč myslivec a rybář, Kašperské hory rybí sádka na pstruhy duhové a siveny v Anníně, Martin Mňuk houbař.
večeře / víkendy
17:00 – 22:00 / celý den
předkrmy
kečup, majonéza, kyselé bylinky, lískové oříšky
kváskový chléb, lískový oříšky
Kopr, Fenykl, Zelí, Zakyska
mléčný chléb, šalotky, houby na kyselo, rakytník
hlíva citronová, polnička topolová, korálovec ježatý, hřib pravý
cibulová marmeláda, lanýžová majonéza, žloutek, okurek, cibule, jehličí
hlavní jídla
krupicový noky, fenykl, rybíz, jablko
terinka, srdíčko, jatýrka, stehno
kváskový chléb, amarant, pohanka, kvašák
kedlubnové zelí, čabajková omáčka, bylinková strouhanka
mandle, kedlubna, rybíz, jablka, srdíčkový salát
bramborové noky pečené na sádle
pečená a nakládaná zelenina na másle, lanýžová omáčka
dezert
vanilková šlehačka s rumem
Milí hosté, zde naleznete seznam dodavatelů našich prvotřídních surovin:
Farma Rudimov, Králičí farma v Trnčí, Mléko z Tehovského kravína, Kuřata a vejce z Farmy Štěpánov, Pohankový mlýn u Šmajstrla, Mlýn na mouku a semínka z Bohutína, Klouda hovězí a vepřové maso, Bylinky a zelenina z Terezčiny zahrady a vše co najde v lese, Jiří Voráč myslivec a rybář, Kašperské hory rybí sádka na pstruhy duhové a siveny v Anníně, Martin Mňuk houbař.
Degustační menu
pozdrav z kuchyně
degustační menu
cibulová marmeláda, lanýžová majonéza, žloutek, okurek, cibule, jehličí
mandle, kedlubna, rybíz, jablka, srdíčkový salát
cena za osobu 1850 Kč
degustaci lze využít pouze na celý stůl
poslední objednávka do 20:00
děkujeme
párování piva a pálenky 585 Kč
párování vína 950 Kč
vína
0,75l / 0,15l
šumivá vína
bílá vína
oranžové víno
růžové víno
červená vína
dezertní vína
nápoje
pivo
naše infuzované destiláty
naše limonády
- dle sezónní nabídky