O nás

Z přírody na talíř

jablka

do vejmrdy i do cideru

kachny

prsíčko, nebo stehýnko?

steak

jak si ho dáte?

med

z českých luhů a hájů

slunečnice

spousta slunce v oleji či v semínkách…

kukuřice

na grilu i na kyselo

Vojtěch
Knoll

generální manažer

V zimě, v létě, v noci, ve dne,
náladu vám Výčep zvedne. Na viděnou!

Jiří
Hrachový

šéfkuchař

Jsem valašský král naší kuchyně.

Vojtěch
Petržela

zástupce šéfkuchaře

Jsem tu od toho, aby to v kuchyni ladilo.

Vojtěch
Bálek

manažer

Slyšel jsem „dám si víno“? Na to jsem tu já.

David
Šér

manažer

Postarám se o vás jako o vlastní!

VÝČEP

na třech stránkách?

Scroll to Top